Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met id: 48 niet laden

lente

Beleggen of sparen via levensverzekeringen is dikwijls een goede keuze. De specialisten binnen onze groep geven u graag hierover alle uitleg in een persoonlijk gesprek. Want voor iedereen is de keuze van welke formules u kiest anders rekening houdende met een aantal factoren in uw situatie.

Beleggen via levensverzekeringen.

TAK 21

De bescherming van deze belegging is tweeledig. Enerzijds is de uitgevende verzekeraar verplicht om het kapitaal dat wordt belegd door de klanten te reserveren met een bijkomende marge. Daarnaast valt dit product onder de staatswaarborg van 100.000€ per klant. TAK 21 geeft meestal een mooi gegarandeerd rendement met jaarlijks kans op een bijkomende bonus. Onder bepaalde voorwaarden is uw belegging ook nog eens vrijgesteld van roerende voorheffing. Een goede keuze voor voorzichtige beleggers die toch op zoek zijn naar een mooi rendement.

TAK 23

Via deze polis kan u beleggen in een waaier van beleggingstrategieën of beleggingsfondsen gekoppeld aan aandelen en obligaties of andere beleggingsinstrumenten. Als aanvulling binnen uw portefeuille een mogelijke keuze.

Fiscale beleggingen

Via een levensverzekering kan u ook kiezen voor een polis die u fiscaal voordeel geeft zowel als individuele levensverzekering als via pensioensparen. En dit in TAK21 of TAK23.

Successie-planning

Levensverzekeringen zijn de ideale instrumenten om uw successie te plannen. U beslist wie wat krijgt en wij maken een voorstel zodat u de te betalen successierechten zo laag mogelijk houdt op een wettelijke manier.