lente

Artikelen

mobilehomeGroep Schoofs, een van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars in Limburg, heeft zich onder meer gespecialiseerd in het verzekeren van motorhomes. Als een van de weinige specialisten in dit segment bieden wij een perfecte dekking tegen een zeer scherpe prijs. Wij richten ons vooral op de de professionele verhuurder van motorhomes, maar ook voor de particuliere eigenaar bieden we oplossingen.

Professionele verhuurder

Burgerrechterlijke aansprakelijkheid (BA)

De burgerlijke aansprakelijkheid is in ons land verplicht. Ze is bestemd om in uw plaats de schade te betalen die u mogelijks berokkent aan derden en aan de inzittenden van het voertuig. Met andere woorden: vrienden en familieleden zijn volledig beschermd wanneer u met de motorhome rijdt.
Wij hanteren een forfaitaire premie burgerrechterlijke aansprakelijkheid van €425,00 excl. taksen (€540,00 incl. taksen).

Rechtsbijstand met vrije keuze van advocaat (RB)

Deze verzekering zorgt voor uw strafrechterlijke verdediging en voor uw verhaal ten opzichte van de aansprakelijke personen zodat u de schade vergoed krijgt, ook wanneer u die in het buitenland hebt opgelopen.
Ons tarief voor rechtsbijstand bedraagt €17,09 excl. taksen (€20,00 incl. taksen).

Volledige omnium

Deze waarborg omvat:

  • Eigen schade: uw motorhome is verzekerd tegen om het even welk ongeval en vandalisme.
  • Brand, diefstal, glasbreuk, hagelschade, natuurkrachten, aanrijding met dieren, natuurkrachten : dergelijke schadegevallen kunnen zowel onderschreven worden in een volledige als in een gedeeltelijke omniumverzekering.

Een volledige omnium voor uw motorhome kost amper 3% van de cataloguswaarde (excl.BTW). Deze premie bevat bovendien de waarborg "ontvreemding door uw klant"!!

Particuliere eigenaar

De voorwaarden en tarieven voor particuliere eigenaars delen wij u graag op aanvraag mee.

Meer info?